Sommaren är äntligen i full sving och vi är extremt exalterade till att presentera Rule 58 Gravel Challenge!

Vi har tagit fram fem oerhört fina grusrrundor runt om i Stockholm. Alla rundor är lagda i anslutning till pendeltåg för enkel tillgång. Rundorna är anpassade med enklare grusväg som inte är allt för utmanade så alla kan delta. Längre ner hittar du länk till dessa rundor och har även möjlighet att ladda ner GPS-datan till dessa.

REGLER
- Din utmaning är att genomföra en, eller flera, rundor och visa upp att du genomfört dessa. Förslagsvis genom GPS-baserade mobilappar eller motsvarande träningsklocka eller cykeldator. Detta visas upp i vår butik för registrering.
- Tävlingen gäller från kl. 00:00 den 1 Juni 2021 till 23:59 den 31 augusti 2021. Den eller de cykelrundor som du genomför ska vara inom denna tidsram för att de ska räknas som giltiga i vår Gravel Challenge.
- Du är välkommen att delta på vilken cykel du vill, inkluderat elcykel. Det är inte en tävling i snabbast tid, utan bara att du tar dig ut och cyklar.
- Du använder dig av cykelhjälm och fullföljer trafikregler och visar hänsyn till övriga trafikanter på alla vägar och stigar.

PRISER
Slutför alla fem rundor och visa upp dem via valfri media (Strava eller annan GPS-baserad app) för lottning om priserna! 
Visa upp rudorna i vår butik för att reistrera dig till utlottningen! Vill du veta vilka priser som kommer finna tillgänglig under utmaningen? Följ oss på Instagram för en sneak peak, @rule58bikeshop

 

Se och ladda ner rutterna här:
CLICK HERE: RideWithGPS.com

Om du använder dig av Strava är du varmt välkommen att gå med i vår Strava-grupp!
CLICK HERE: STRAVA.com

Vi kommer även under sommaren arrangera organiserade rundor, i enlighet med COVID-19-reglerna som kommer gälla vid dessa tillfällen. Mer information om detta kommer komma ut på vår sida allt eftersom.

Gravelcykling är en ohört härlig sport att utöva, men den kommer även med sina risker. Genom att delta i denna utmaning godkänner du även att deltagande sker på egen risk. Använd cykelhjälm, följ de trafikregler som gäller, visa hänsyn till övriga trafikanter och se över så din cykel och övrig utrustning är förberedd för utmaningarna. Om du är osäker på din utrustning, kom in till oss så ser vi till att du är redo.